Jeg er en person som har stor interesse til å drive med sånne praktiske ting, det å starte en nettbutikk traff meg mitt i blinken. Jeg liker å drive med design og planlegging, interessene er en stor motivasjonsboost for meg når det kommer til å drive med nettbutikk.

Det å starte en nettbutikk for meg var annerledes, dette er kanskje fordi jeg har aldri gjort det før. Men annerledes betydde spennenende i denne anledningen, det åpnet en helt ny kunnskapskategori for meg. Jeg er en person som elsker å lære nye ting, dette var gullkorn som dukket opp for meg. Nye kunnskaper forekommer det hardt arbeid og disiplin, dette måtte til for at bedriften som jeg og 2 andre har startet skal klare oss. Det å ha en bra nettbutikk er essensielt for å overleve og være konkurransedyktig. 

For meg og gruppa, så gikk det veldig kjapt å få ting på plass de første ukene, ting som nettbutikk, lansering av nyhetsbrev, sosiale medier osv. Det som tok langt tid for oss og vi sliter litt med det enda er leverandøren. Vi har en leverandør som tilbyr produkter som vi ønsker til nokså rimelig pris, men det oppstår problemer som påvirke bestillingen og leveringen. Jeg har ansvaret med å snakke med dem, etter tidligere samtaler med dem har jeg funnet konkludert med at de er kjempe dårlig i kundeservice. Dette menes med da kommunikasjonen mellom oss og at de er ekstremt dårlig på å svare, når de svarer er det dårlig svar på engelsk og de sliter med å forstår hva vi mener. Vi har bestilt første omgang med samples som tok oss alt for langt tid å få (måned), vi skal bestille en runde til med andre samples som vi har lyst å prøve ut. Da bestemte dem seg for å doble prisen fra ca 10$ til 20$, dette ble veldig fustrerende for oss som har begrenset med økonomi. Jeg har funnet ut at de har så høy leverandørens forhandlingsmakt at vi får ikke gjort så mye enn bare å ja hvis vi har lyst til å komme oss videre. Den leverandøren vi har kontakt med har høy forhandlingsmakt fordi de er leveandører til 100 andre selskapet som er mest sannsynlig større enn oss, det gir også litt mer mening for oss at de er kjempe dårlig på å kommunisere.

Vi har kommet opp med en snuoperasjon når det kommer til leverandør når vi har lansert den første kolleksjonen. Snuoperasjonen vil gå litt på etter første kolleksjonen er ute, så skal vi benytte oss den nåverende leverandør til å forsyne oss med første kolleksjonen inntil vi har funnet en bedre leverandør i Europa som har litt mindre forhandlingsmakt og kan tilby oss klær som vi er ute etter. Vi er nå litt på planlegging av snuoperasjonen av leverandør, men det er noen andre ting som må også gjøres før planen kan bekreftes. Når vi fikk første samples pakken med 7 forskjellig plagg der det besto 5 av gutte klær og 2 (set) av jenter. Etter analyser av plaggene kom vi fram til at vi ville beholde 3 plagg av guttene og 1(set) av jentene, og ble en suksess sample runde for oss, jeg hadde forventet at vi hadde vært fornøyd med 1-2 av 7 plagg. Vi har bestill en runde til samples der det estår av 9 plagg hvor 6 er til gutter og 3 (set) til jenter. Det vil være sise runde med samples bestilling til første kolleksjon, og vi håper på at vi står igjen med 8 plagg til gutter og 4 (set) til jentene, det hadde vært drømme scenario for oss ved lansering av første kolleksjonen. 

Denne prosessen har vært en ber og dal bane for meg, for å kommunsere med leverandøren må jeg stå opp kjempe tidlig fordi de har en helt annerledes klokkeslett enn oss her i Norge. Det er nesten ferdig på jobben når jeg står opp og kommer på jobben når jeg skal legge meg, det har påvirket litt på kommunikasjonen mellom oss og dem. Jeg har også blitt invendig sur på dem fordi dem er vanskelig å kommunisere med, men det er viktig å oppføre seg profesjonell hvis man vil komme seg videre. For meg har det å starte en nettbutikk vært berg og dalbane fylt med mange følelser, men det er har vært mest spennende og gøy.  Det har vært mye lærdom og nye erfaringer har blitt skapt, jeg er en person som har kjempe stor interesse for akkurat med det vi holder på med nå, det å starte en egen bedrift, nettbutikk, salg, klær osv. Dette passer meg helt perfekt og synes at hele opplegget har vært helt perfekt, eneste var bare at det var litt mye å gjøre vedsiden av som påvirket litt arbeidet med nettbutikk. Men når eksamen er over vil det være full fokus på nettbutikken og vi skal prøve å lansere før sommeren er omme. Håper dere fikk en liten innblikk på hvordan det går med oss og hvordan jeg forholder meg til i henhold til nettbutikken og leverandøren. Hold dere oppdatert så kommer det en liten oppdatering på snuoperasjonen når den tiden kommer, dette er jeg spent på.

https://www.madmanperformance.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *