Min generasjon er født og oppvokst med digitalisert tjenester, det meste av arbeidene vi gjør i hverdagene inneholder bruk av digitale tjenester. Min lillesøster på 8 år har til og med Ipad og hun fikk den gjennom skolen, dette ser vi hvor digitale veien går. Digitalisering er en disruptiv innovasjon som kommer til å ta over tradisjonelle måter å arbeide på. Alt av arbeid jeg gjør i dag inngår gjennom macbook og tjenester som de har å tilby. Det er sjeldent jeg bruker pen og papir når jeg arbeider. Dette gjelder spesielt når jeg blogger, alt foregår på macbook, dette er da på grunn av sparing av tid og fysiske gjenstander. Digitale tjenester er her for å hjelpe oss og gjør hverdagene enklere for oss, kommunikasjon er en del av tankegangen. Digitale tjenester har gjort det enklere for meg å kommunisere bekjente som venner, familie og m.m. Dette har gjort det enklere for meg å samarbeide med venner om oppgavene og spørre hjelp fra familie om det trengs, alt av dette skjer gjennom digitale tjenester. Gjennom leting av interessante stoffer forgår mest ved sosiale medier og digitale nyheter som VG, aftenposten også videre. Det kan også skje gjennom søk av spesifikke tema på google, og se etter artikler. Om jeg synes de er spennende nok til å dele, så skjer alt gjennom Facebook. Facebook messenger er det som blir brukt mest til å sende over stoffer, det tar kort tid og man kan nesten sende alt man vil. Facebook er en plattform jeg har desidert brukt mest tid på, men nå har både Instagram og Snapchat tatt over tronen. Men alle de sosiale medier har forskjellige funksjoner, som gjør at de blir brukt i forskjellige mengder. Så det fungerer slik at Facebook blir mest brukt til å snakke og sende skole relaterte stoff. Instragram blir til å legge ut bilder og se alle andres bilder og Snapchat blir brukt til å snakke med de nærmeste der jeg sender useriøse bilder. Alt dette har da lært meg hvordan folk beveger seg gjennom sosiale medier, noe som kan gi meg fordeler når jeg skal søke på jobber som inneholder markedsføring eller lignende arbeid. Å forstå hvordan sosiale medier kan bidra mye i framtiden, for det er disse tjeneste som står sterkest når det kommer til å nå ut til kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *