Blogg Vol.1 – Digitalisert verden

Hurtig verden

Det er gøy å tenke tilbake i tid der for noen år siden så fantes det ikke datamaskin, nettbrett, internett og m.m. Det er snakk om noen år tilbake, så hadde vi ikke tilgang til de digitaliserte produktene og tjenestene, som har stort sett påvirket mye av våres hverdager. Det snakket vi litt om i de første forelesningene, der hvor fort teknologien utvikler seg. Nå er det snakk om selv-kjørende bil og drone taxi. Når jeg var liten, hadde jeg klapp telefon som tålte like mye som en murstein og eneste applikasjonen som jeg følte var nyttig, var snake. Nå tilbyr det både VR og AR, kunstig intelligens og m.m.

Det viste også seg at Norge var den mest digitalisert land i 2017, og det er gøy og tenker over hvor langt vi har kommet oss fram, vi som en liten nasjonal. (2)

Men det som kommer til å være i stort fokus med bloggene er entreprenørskap med digital markedsføring, hvordan digital markedsføring vil påvirke entreprenørskap i verden.

Entreprenørskap med digital markedsføring

Digital markedsføring vil i stor grad påvirke entreprenørskap, for entreprenører handler det mye om å holde seg oppdater (1), og da er det viktig å følge med utviklingen av teknologi for å være markedsrelevant. Det er derfor digital markedsføring som har så stor påvirkning på entreprenørskap, det er digital markedsføring som leder veien og entreprenører følger etter med forskjellig innovasjoner og løsninger på problemene på veien. Det er som også er gøy med å studere entreprenørskap, man får følge med utviklingen og kan kanskje være med å utvikle nye teknologier som kan påvirke verden.

Digital markedsføring med HK

Etter de første forelesningene, så ser jeg fram til framtidig forelesninger. Jeg fikk kjempe bra inntrykk av forelesere og om faget. Dette blir spennende og bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *